Indicatiile Apisan Forte sunt numeroase si se adreseaza unor mari categorii de oameni (de varste, ocupatii, nivel de educatie sanitara, sex, etc.)

Compozitia complexa din punct de vedere chimic si biologic a preparatului Apisan Forte se bazeaza pe numeroase cercetari de laborator si ample studii clinice efectuate cu preparatele apicole din Romania si din lume, la care se adauga si propria experienta a domnului Ing. Victor Bogdan, fitoterapeut si reflexoterapeut, detinator al Brevetului de Inventie OSIM-Romania din anul 2006, eliberat in baza Avizului Sanitar al Ministerului Sanatatii si Familiei din Romania prin comisia de Avizare a Institutului de Sanatate Publica Bucuresti din anul 2003.

Mierea vie folosita la prepararea produsului are un continut in vitamine si enzime de pana la 50 de ori mai mare decat mierea comerciala care este supusa la tratamente termice in vederea imbutelierii. Calitatea mierii si a celorlalte produse apicole folosite, cat si tehnologia de fabricare a suplimentului alimentar Apisan Forte, a dus la obtinerea unor rezultate notabile ale produsului – 3 medalii de aur la Saloanele Internationale de Inventii de la Geneva, Bruxelles si Bucuresti, la Sectiunea Sanatate. De asemenea, produsul a mai primit o recunoastere din partea inventatorilor din Hong Kong prin acordarea unei cupe si a diplomei pentru Cea mai buna inventie, in anul 2008, la Geneva, la Sectiunea Sanatate.
Avand insa o structura biochimica complexa, este indicat ca adjuvant in tratamentul unui mare numar de imbolnaviri, in prevenirea acestora precum si in asigurarea starii de sanatate permanenta a organismului uman.

Ca atare Apisan Forte este indicat:

1. in perioadele sau situatiile in care organismul uman dovedeste o rezistenta scazuta la imbolnaviri: in timpul sau dupa boli microbiene, virotice, in timpul evolutiei unei boli canceroase, in stari de subnutritie, etc.

2. in starile de subnutritie in care se poate afla organismul in anumite circumstante: in cursul unor boli acute severe, al unor boli care tulbura metabolismul normal (cancer, operatii pe cavitatea bucala sau pe tubul digestiv).

3. in mentinerea starii de sanatate si in obtinerea unor performante superioare in activitatea fizica si intelectuala pe care o desfasoara copiii, tinerii, adultii si vårstnicii.

4. in stimularea dezvoltarii si a fiziologiei a sistemului nervos datorita efectului neurotrofic, energizant al APISAN-FORTE.

5. hepatoprotector, in cazul diverselor suferinte ale ficatului (hepatite cronice, ciroze).

6. cardioprotector. Fiind intens energizant pentru miocard, preparatul este indicat in starile de suferinte cardiace: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Continånd ruton – substanta vasculotrofica, este indicat si in boli vasculare periferice.

7. laxativ (indicat in constipatia cronica) dar si embiotic (regleaza flora intestinala, usor de dereglat prin administrare de antibiotice pe cale orala si in timp mai indelungat).

8. in perioada de refacere a organismului dupa unele imbolnaviri (convalescenta), dupa eforturi fizice sau psihice prelungite sau in stari fiziologice deosebite (la copii in perioadele de maxima crestere, la femeile gravide sau in perioada in care isi alapteaza copiii).

9. in intårzierea sau impiedicarea aparitiei precoce a fenomenelor celulare de imbatrånire a organismului, perioada caracteristica vårstelor inaintate prin actiunea puternic antioxidanta pe care o poseda preparatul.

10. numai si din simpla si legitima dorinta si interes in pastrarea starii de sanatate pe care este bine sa o demonstreze cåt mai multi tineri, care doresc sa-si mentina sau sa-si dezvolte masa musculara.

11. amelioreaza functia vizuala, diureza si intårzie instalarea hepatrofiei benigne de prostata.

12. avånd efect hipocolesterolemiant si hipolipidiant este indicat in ateromatoza si ateroscleroza.

13. fiind un supliment nutritiv viu , pastråndu-si intacte substantele enzimatice si hormonale (fitohormonale) este indicat in cazurile de disfunctii hormonale (functia sexuala, tiroidiana) si in pierderea precoce a podoabei capilare.

14. in grabirea procesului de cicatrizare si vindecare a unor leziuni cutanate (plagi, ulcere varicoase, arsuri, escare, gangrene) si totodata de combatere a infectiei locale (efect antibacterian) administrat pe cale externa.

15. singur sau asociat cu ceaiul expectorant, este recomandat in combaterea tusei rebele si favorizarea expectoratiei.

Produsele apicole din care se prepara Apisan Forte sunt de cea mai buna calitate si provin din ferma apicola a d-lui ing. Victor Bogdan, apicultor cu o vechime de peste 35 de ani.

Deviza noastra este “Putin si bun”, motiv pentru care nu am acceptat producerea Apisan Forte pe cale industriala. La prepararea Apisan Forte se folosesc doar recipiente din plastic si lemn.
Produsul si componentele sale nu sunt supuse tratamentelor termice
In amintirea (memoria) celui care m-a initiat in tainele tratamentelor naturiste, a reflexologiei, apiterapiei si bioenergiei, Valeriu Popa (1924-1997) care spunea ca:
“Trebuie sa acceptam ca suntem creati din energie aflata in doua stari: starea fizica, pipaibila si cea bioenergetica, demonstrabila måine, proces care a inceput deja. Måine cånd stiinta va adånci cunoasterea omului se va explica ca eu, astazi, incerc sa fac prin ceea ce sunt: un receptor foarte sensibil al bioenergeticii dumneavostra”.

 

Afectiuni vindecate cu ajutorul tratamentelor naturiste ale ing. Victor Bogdan si a produsului Apisan Forte
S-au vindecat bolnavi de urmatoarele boli:

• cancer – diferite forme (melanom malign, renal, mamar, hepatic, pancreatic si ovarian)
• ciroze cu si fara ascita
• hepatite cronice cu virus B D si C
• degenerescente maculare (un caz vindecat si restul ameliorate functie de vechimea bolii)
• pareze
• boala Hodgkin si Non- Hodgkin
• depresii vindecate
• schizofrenie (bolnavii se considera vindecati)
• acnee diferite tipuri
• boli de inima (cardiopatie ischemica, fibrilatii, tahicardie, hipertensiune arteriala)
• gastrita si ulcer
• boli reumatice
• psihoza discordanta
• chisturi pe rinichi, plamani si ficat
• boli de plamani
• constipatie cronica
• eliminarea pietrelor din vezica biliara fara operatie si durere
• epilepsie
• anemie
• viermi intestinali, inclusiv giardia
• stari de epuizare fizica si intelectuala
• scleroza in placi
• leuconevraxita
• alzheimer
• parkinson
• pareze grave

S-au obtinut ameliorari in cazul bolilor:

• scleroza in placi
• leuconevraxita
• alzheimer
• parkinson
• pareze grave
Pentru cele trei variante de produs: 300g, 400g si 750 g: puteti suna la 0728.001.177

Regim alimentar Inginer Victor Bogdan

Fructele şi legumele conţin cele mai multe vitamine, minerale, fitonutrienţi şi unele conţin şi fibre (de preferat să predomine legumele, care alcalinizează organismul şi îl protejează de multe toxine rezultate din alte alimente)cerealele simple conţin fibre şi sunt o bună sursă de energie gama nuci-alune-seminţe (neprăjite, nesărate), pentru că sunt o bună sursă de macronutrienţi vegetali de bună calitate. Ciupercile sunt o bună sursă de proteină vegetală, în special pentru cei vegetarieni sau care ţin post.

Condimentele şi mirodeniile naturale sunt protectori excepţionali ai organismului şi se recomandă utilizarea lor oricât permite gustul personal (atenţie la cele iuţi – piper, ardei iute, boia iute, hrean, ghimbir – care nu vor fi utilizate de persoanele cu gastrită, ulcer, hemoroizi intervenţii chirurgicale sau alte plăgi în zona tubului digestiv sau chiar ORL)

Carnea se va consuma cu următoarele precizări: sursă cât mai naturală, o singură porţie de 100 grame pe zi, întotdeauna combinată cu o salată bogată şi divers colorată de crudităţi, nu cu cartofi, orez sau paste; se preferă peştele, apoi pasărea, apoi, mai rar, carnea roşie.

Lactate – Se preferă iaurturile şi brânzeturile simple, albe (telemea, caş, urdă, brânză de vaci, de capră etc.). Nu sunt recomandate cele topite, procesate sau cu mucegai, care conţin toxine ce pot dăuna sănătăţii.

Oul este un aliment complet şi complex care poate fi utilizat zilnic fără probleme, indiferent de forma în care este gătit; conţine proteină de bună calitate, grăsimi de bună calitate, vitamine şi minerale importante.

De asemenea, sunt indicate spre consum grăsimile saturate de origine animală (unt, smântână, slănină, untură), dar cu două condiţii: să fie din sursă naturală şi în cantităţi moderate sau reduse. Cât despre grăsimile vegetale, acestea sunt absolut necesare organismului şi vor fi utilizate: avocado ulei de măsline, alte uleiuri presate la rece (cocos, palmier, nucă, porumb etc.).

ALIMENTE INTERZISE:

Grupele de alimente interzise, valabile pentru oricine, în mod special pentru pacientul oncologic, sunt: produsele care conţin Indulcitori artificiali (zahăr, zaharină, aspartam, majoritatea poliolilor), inclusiv prăjituri făcute în casă, cele care conţin făină albă, respectiv gluten concentrat (pâine albă, paste albe, patiserie de orice fel), grăsimi procesate (margarină, brânzeturi topite, fast-food, chips, snaks etc.), aditivi alimentari – conservanţi, coloranţi, potenţiatori de gust şi arome artificiale (mezeluri şi orice preparat de carne din comerţ, orice suc din comerţ, diverse alimente ambalate), oţet de orice fel.

Din punctul de vedere al ritmului meselor, alimentaţia corectă se face prin „gustări”, adică un singur fel de mâncare la o masă, la distanţă de aproximativ 3 ore între ele. Rezultă un minimum de 5-6
gustări pe zi, dar pot fi şi mai multe, fără niciun risc de a ne îngrăşa, dacă ceea ce mâncăm are compoziţia corectă şi cantitatea nu este prea mare.
Gătitul (procesarea termică a alimentelor) este preferat în ordinea următoare: la abur sau în vase de gătit inteligente, fiert, cuptor. Pentru pregătirea termică la grătar, fac următoarele precizări: se va întoarce alimentul pus pe grătar cât de des posibil, pentru a nu se produce urme maronii sau negre de arsură, iar preparatul respectiv se va ţine la gătit cât mai puţin posibil.
Prăjirea trebuie utilizată mai rar şi numai în următoarele condiţii: tigaie ceramică sau aliaje speciale (nu teflon), ulei cu punct de fierbere ridicat (ulei de cocos), uleiul se va arunca după o singură utilizare, nu se va căli ceapă până la rumenire, nu se va adăuga făină în acest tip de procesare termică.

Important:

• nu se consumă 2 sau 3 feluri de mâncare la o masă
• se va combina întotdeauna o proteină animală, în special carnea, cu o salată bogată şi divers colorată de crudităţi, dar niciodată cu „garnituri” care conţin amidon (cartofi sau orez)
• nu se combină niciodată produsele din carne cu lactatele lichide (lapte, iaurt, chefir etc.)
• nu combinaţi carnea cu alimentele dulci (adică friptură la felul principal şi prăjitură la desert)
• în combinaţia dintre fructe şi legume (în sucuri făcute în casă, de obicei) se va respecta o proporţie net superioară în favoarea legumelor (adică 4-5 legume şi un singur fruct, pentru gust).

 

 

Pentru pret, administrare, compozitie si alte detalii apasa aici.