Prospect Apisan Forte Ing. Victor Bogdan

Indicatiile Apisan Forte sunt numeroase si se adreseaza unor mari categorii de oameni (de varste, ocupatii, nivel de educatie sanitara, sex, etc.)

Compozitia complexa din punct de vedere chimic si biologic a preparatului Apisan Forte se bazeaza pe numeroase cercetari de laborator si ample studii clinice efectuate cu preparatele apicole din Romania si din lume, la care se adauga si propria experienta a domnului Ing. Victor Bogdan, fitoterapeut si reflexoterapeut, detinator al Brevetului de Inventie OSIM-Romania din anul 2006, eliberat in baza Avizului Sanitar al Ministerului Sanatatii si Familiei din Romania prin comisia de Avizare a Institutului de Sanatate Publica Bucuresti din anul 2003.

Mierea vie folosita la prepararea produsului are un continut in vitamine si enzime de pana la 50 de ori mai mare decat mierea comerciala care este supusa la tratamente termice in vederea imbutelierii.
Calitatea mierii si a celorlalte produse apicole folosite, cat si tehnologia de fabricare a suplimentului alimentar Apisan Forte, a dus la obtinerea unor rezultate notabile ale produsului – 3 medalii de aur la Saloanele Internationale de Inventii de la Geneva, Bruxelles si Bucuresti, la Sectiunea Sanatate. De asemenea, produsul a mai primit o recunoastere din partea inventatorilor din Hong Kong prin acordarea unei cupe si a diplomei pentru Cea mai buna inventie, in anul 2008, la Geneva, la Sectiunea Sanatate.

Avand o structura biochimica complexa, este indicat ca adjuvant in tratamentul unui mare numar de imbolnaviri, in prevenirea acestora precum si in asigurarea starii de sanatate permanenta a organismului uman.

Prospect-Apisan-Forte-Ing.-Victor-Bogdan

Recomandari (produsul s-a dovedit eficient in urmatoarele cazuri):

  • Tratament 6 luni: Alzhaimer, adenom de prostata, endometrioza, gliom, guta, hipotiroidie cronica autoimuna, scleroza in placi, leucemie limfoida cronica, melanom malign, myastenia gravis, noduli tiroidieni, parkinson, rinichi polichistici, sindrom extrapiramidal, tumori abdominale, tetrapareza spastica, cancer, insuficienta renala, ciroza;
  • Tratament 2 luni: hepatita, anemie cronica, boli de inima, boli de piele, artroza si coxartroza, depresie, infectii, glaucom, miopie, nevroza, pareza, poliartrita reumatoida, prostata, reumatism, tromboflebita;
  • Administrare terapeutica: 70g pe zi, dimineata pe stomacul gol si la pranz, inainte de masa cu 30 de minute.
  • Administrare profilactica: 35g pe zi, dimineata pe stomacul gol.
  • Se poate folosi si in perioada sarcinii si a alaptarii.
  • Produs premiat: 3 medalii de aur obtinute la saloanele internationale de la Geneva, Bruxelles si Bucuresti, la Sectiunea Sanatate;
  • Uz intern: pentru adulti, varstnici si copii cu varsta peste 3 ani;
  • Durata de administrare per borcan:
    La adulti, 1 borcan Apisan Forte de 300g ajunge pentru aprox. 4 zile de administrare (2 linguri x 35g/ zi), 1 borcan Apisan Forte de 400g ajunge pentru aprox. 6 zile de administrare (2 linguri x 35g/ zi) , iar borcanul Apisan Forte de 750g poate ajunge pana la 11 zile (2 linguri x 35g/ zi);
  • Estimare tratament pentru 1 Luna: 5 borcane de 400g sau 3 borcane de 750g.

Indicatii Apisan Forte

1. in perioadele sau situatiile in care organismul uman dovedeste o rezistenta scazuta la imbolnaviri: in timpul sau dupa boli microbiene, virotice, in timpul evolutiei unei boli canceroase, in stari de subnutritie, etc.

2. in starile de subnutritie in care se poate afla organismul in anumite circumstante: in cursul unor boli acute severe, al unor boli care tulbura metabolismul normal (cancer, operatii pe cavitatea bucala sau pe tubul digestiv).

3. in mentinerea starii de sanatate si in obtinerea unor performante superioare in activitatea fizica si intelectuala pe care o desfasoara copiii, tinerii, adultii si vårstnicii.

4. in stimularea dezvoltarii si a fiziologiei a sistemului nervos datorita efectului neurotrofic, energizant al APISAN FORTE.

5. hepatoprotector, in cazul diverselor suferinte ale ficatului (hepatite cronice, ciroze).

6. cardioprotector. Fiind intens energizant pentru miocard, preparatul este indicat in starile de suferinte cardiace: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Continånd ruton – substanta vasculotrofica, este indicat si in boli vasculare periferice.

7. laxativ (indicat in constipatia cronica) dar si embiotic (regleaza flora intestinala, usor de dereglat prin administrare de antibiotice pe cale orala si in timp mai indelungat).

8. in perioada de refacere a organismului dupa unele imbolnaviri (convalescenta), dupa eforturi fizice sau psihice prelungite sau in stari fiziologice deosebite (la copii in perioadele de maxima crestere, la femeile gravide sau in perioada in care isi alapteaza copiii).

9. in intårzierea sau impiedicarea aparitiei precoce a fenomenelor celulare de imbatrånire a organismului, perioada caracteristica vårstelor inaintate prin actiunea puternic antioxidanta pe care o poseda preparatul.

10. numai si din simpla si legitima dorinta si interes in pastrarea starii de sanatate pe care este bine sa o demonstreze cåt mai multi tineri, care doresc sa-si mentina sau sa-si dezvolte masa musculara.

11. amelioreaza functia vizuala, diureza si intårzie instalarea hepatrofiei benigne de prostata.

12. avånd efect hipocolesterolemiant si hipolipidiant este indicat in ateromatoza si ateroscleroza.

13. fiind un supliment nutritiv viu , pastråndu-si intacte substantele enzimatice si hormonale (fitohormonale) este indicat in cazurile de disfunctii hormonale (functia sexuala, tiroidiana) si in pierderea precoce a podoabei capilare.

14. in grabirea procesului de cicatrizare si vindecare a unor leziuni cutanate (plagi, ulcere varicoase, arsuri, escare, gangrene) si totodata de combatere a infectiei locale (efect antibacterian) administrat pe cale externa.

15. singur sau asociat cu ceaiul expectorant, este recomandat in combaterea tusei rebele si favorizarea expectoratiei.

Produsele apicole din care se prepara Apisan Forte sunt de cea mai buna calitate si provin din ferma apicola a d-lui ing. Victor Bogdan, apicultor cu o vechime de peste 35 de ani.

Deviza noastra este “Putin si bun”, motiv pentru care nu am acceptat producerea Apisan Forte pe cale industriala. La prepararea Apisan Forte se folosesc doar recipiente din plastic si lemn.
Produsul si componentele sale nu sunt supuse tratamentelor termice
In amintirea (memoria) celui care m-a initiat in tainele tratamentelor naturiste, a reflexologiei, apiterapiei si bioenergiei, Valeriu Popa (1924-1997) care spunea ca:
“Trebuie sa acceptam ca suntem creati din energie aflata in doua stari: starea fizica, pipaibila si cea bioenergetica, demonstrabila måine, proces care a inceput deja. Måine cånd stiinta va adånci cunoasterea omului se va explica ca eu, astazi, incerc sa fac prin ceea ce sunt: un receptor foarte sensibil al bioenergeticii dumneavostra”.

INGREDIENTE Apisan Forte

Polen, miere, aminoacizi esentiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime si substante antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C si vitamina E, acid folic, provitamina A, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic).

COMPOZITIE Apisan Forte (principalii constituenti organici ai produsului si rolul acestora):
 aminoacizi (metionina, valina, lizina, cistina, glutamina etc.) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului;

– grasimi si mai ales acizi nesaturati – linol, acid linoleic, acid arahidonic – care joaca un rol important in prevenirea arterosclerozei;

– fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, necesari organismului pentru marirea puterii de rezistenta;

vitamina A. Contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si, de asemenea, provitamina A;

– complexul vitaminic B: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 cu rol complex pentru organismul uman.
Vitaminele B sunt utilizate pe rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) in aproape orice parte a organismului. Ele sunt esentiale in mentinerea sanatatii sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, ficatului si a cavitatii bucale, precum si pentru pastrarea unui bun tonus muscular optim in tractul gastrointestinal. De asemenea, vitaminele B confera energia necesara metabolismului carbohidratilor, grasimilor si proteinelor.

– vitamina C: antioxidant, protejeaza corpul prin distrugerea radicalilor liberi din fluidele organismului.

– vitamina E, reduce partial afectiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf.

– rutin, asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei; ameliorarea conditiei organismului in starile de alergie prin diminuarea producerii si eliberarii de histamina; mentinerea stratului de colagen, essential in pastrarea bunei structuri a stratului exterior al pielii (epiderma); are rol esential in absorbtia vitaminei C; faciliteaza vindecarea ranilor; intareste capilarele sanguine, fapt pentru care este recomandat in tratamentul venelor varicoase, ulceratiilor si hemoroizilor; previne cancerul; creste capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor virale;

lecitina si, in special, acizi nucleici.

Constituenti anorganici
– macroelemente: fier, magneziu, calciu, potasiu, sodiu, clor;
– microelemente: crom, cupru, mangan, nichel, seleniu, zinc;
– minerale: fosfor, calciu, potasiu, fier, magneziu, iod.


Afectiuni vindecate cu ajutorul tratamentelor naturiste ale ing. Victor Bogdan si a produsului Apisan Forte
S-au vindecat bolnavi de urmatoarele boli:

• cancer – diferite forme (melanom malign, renal, mamar, hepatic, pancreatic si ovarian)
• ciroze cu si fara ascita
• hepatite cronice cu virus B, D, si C
• degenerescente maculare (un caz vindecat si restul ameliorate functie de vechimea bolii)
• pareze
• boala Hodgkin si Non- Hodgkin
• depresii vindecate
• schizofrenie (bolnavii se considera vindecati)
• acnee diferite tipuri
• boli de inima (cardiopatie ischemica, fibrilatii, tahicardie, hipertensiune arteriala)
• gastrita si ulcer
• boli reumatice
• psihoza discordanta
• chisturi pe rinichi, plamani si ficat
• boli de plamani
• constipatie cronica
• eliminarea pietrelor din vezica biliara fara operatie si durere
• epilepsie
• anemie
• viermi intestinali, inclusiv giardia
• stari de epuizare fizica si intelectuala
• scleroza in placi
• leuconevraxita
• alzheimer
• parkinson
• pareze grave

S-au obtinut ameliorari in cazul bolilor

• scleroza in placi
• leuconevraxita
• alzheimer
• parkinson
• pareze grave



Regim alimentar Inginer Victor Bogdan

Fructele şi legumele conţin cele mai multe vitamine, minerale, fitonutrienţi şi unele conţin şi fibre (de preferat să predomine legumele, care alcalinizează organismul şi îl protejează de multe toxine rezultate din alte alimente) cerealele simple conţin fibre şi sunt o bună sursă de energie gama nuci-alune-seminţe (neprăjite, nesărate), pentru că sunt o bună sursă de macronutrienţi vegetali de bună calitate. Ciupercile sunt o bună sursă de proteină vegetală, în special pentru cei vegetarieni sau care ţin post.

Condimentele şi mirodeniile naturale sunt protectori excepţionali ai organismului şi se recomandă utilizarea lor oricât permite gustul personal (atenţie la cele iuţi – piper, ardei iute, boia iute, hrean, ghimbir – care nu vor fi utilizate de persoanele cu gastrită, ulcer, hemoroizi, intervenţii chirurgicale sau alte plăgi în zona tubului digestiv sau chiar ORL)

Carnea se va consuma cu următoarele precizări: sursă cât mai naturală, o singură porţie de 100 grame pe zi, întotdeauna combinată cu o salată bogată şi divers colorată de crudităţi, nu cu cartofi, orez sau paste; se preferă peştele, apoi pasărea, apoi, mai rar, carnea roşie.

Lactate – Se preferă iaurturile şi brânzeturile simple, albe (telemea, caş, urdă, brânză de vaci, de capră etc.). Nu sunt recomandate cele topite, procesate sau cu mucegai, care conţin toxine ce pot dăuna sănătăţii.

Oul este un aliment complet şi complex care poate fi utilizat zilnic fără probleme, indiferent de forma în care este gătit; conţine proteină de bună calitate, grăsimi de bună calitate, vitamine şi minerale importante.

De asemenea, sunt indicate spre consum grăsimile saturate de origine animală (unt, smântână, slănină, untură), dar cu două condiţii: să fie din sursă naturală şi în cantităţi moderate sau reduse. Cât despre grăsimile vegetale, acestea sunt absolut necesare organismului şi vor fi utilizate: avocado ulei de măsline, alte uleiuri presate la rece (cocos, palmier, nucă, porumb etc.).

ALIMENTE INTERZISE:

Grupele de alimente interzise, valabile pentru oricine, în mod special pentru pacientul oncologic, sunt: produsele care conţin Indulcitori artificiali (zahăr, zaharină, aspartam, majoritatea poliolilor), inclusiv prăjituri făcute în casă, cele care conţin făină albă, respectiv gluten concentrat (pâine albă, paste albe, patiserie de orice fel), grăsimi procesate (margarină, brânzeturi topite, fast-food, chips, snaks etc.), aditivi alimentari – conservanţi, coloranţi, potenţiatori de gust şi arome artificiale (mezeluri şi orice preparat de carne din comerţ, orice suc din comerţ, diverse alimente ambalate), oţet de orice fel.

Din punctul de vedere al ritmului meselor, alimentaţia corectă se face prin „gustări”, adică un singur fel de mâncare la o masă, la distanţă de aproximativ 3 ore între ele. Rezultă un minimum de 5-6 gustări pe zi, dar pot fi şi mai multe, fără niciun risc de a ne îngrăşa, dacă ceea ce mâncăm are compoziţia corectă şi cantitatea nu este prea mare.
Gătitul (procesarea termică a alimentelor) este preferat în ordinea următoare: la abur sau în vase de gătit inteligente, fiert, cuptor. Pentru pregătirea termică la grătar, fac următoarele precizări: se va întoarce alimentul pus pe grătar cât de des posibil, pentru a nu se produce urme maronii sau negre de arsură, iar preparatul respectiv se va ţine la gătit cât mai puţin posibil.

Prăjirea trebuie utilizată mai rar şi numai în următoarele condiţii: tigaie ceramică sau aliaje speciale (nu teflon), ulei cu punct de fierbere ridicat (ulei de cocos), uleiul se va arunca după o singură utilizare, nu se va căli ceapă până la rumenire, nu se va adăuga făină în acest tip de procesare termică.

IMPORTANT

• nu se consumă 2 sau 3 feluri de mâncare la o masă
• se va combina întotdeauna o proteină animală, în special carnea, cu o salată bogată şi divers colorată de crudităţi, dar niciodată cu „garnituri” care conţin amidon (cartofi sau orez)
• nu se combină niciodată produsele din carne cu lactatele lichide (lapte, iaurt, chefir etc.)
• nu combinaţi carnea cu alimentele dulci (adică friptură la felul principal şi prăjitură la desert)
• în combinaţia dintre fructe şi legume (în sucuri făcute în casă, de obicei) se va respecta o proporţie net superioară în favoarea legumelor (adică 4-5 legume şi un singur fruct, pentru gust).



INTERVIU – Despre farmacia albinelor, cu Ing. VICTOR BOGDAN, membru al Societatii Romane de Apiterapie

Benzina inimii – mierea de salcam

– Sunteti cunoscut drept unul dintre „ucenicii” lui Valeriu Popa. De la el ati mostenit tratamentele cu apa distilata, automasaj si regimuri alimentare stricte cu ajutorul carora le redati multor oameni bolnavi sanatatea. In plus, ati realizat si o inventie in domeniul medicamentelor naturale: APISAN FORTE, o combinatie speciala de produse ale stupului, care da rezultate exceptionale in tratarea multor boli. Cum ati ajuns la formula acestui preparat?

– Prin 1975, eram foarte bolnav, inima mea era in mare suferinta. Colectasem aproape toate afectiunile cardiovasculare cunoscute, iar modul in care eram tratat la cabinetul medical m-a dezamagit profund. Nu vedeam nici o ameliorare, cat de mica, in urma tratamentelor medicamentoase… Mi-am dat seama ca trebuie sa incerc altceva si m-am aplecat asupra apiterapiei, pornind de la observatiile unui medic german, care afirma ca apicultorii nu se imbolnavesc de inima niciodata. Mierea de salcam hraneste muschiul cardiac; este ca benzina buna pentru o masina. Consumand in fiecare zi aceasta miere de salcam, inima are tot ce-i trebuie ca sa functioneze la parametri maximi. In fata acestor argumente, eram convins ca aceasta mi-e salvarea! Asa ca mi-am cumparat stupi, am invatat sa am grija de ei, ulterior mi-am facut o ferma apicola si m-a interesat din start sa obtin din stup numai remedii apiterapeutice valoroase, nicidecum o mare cantitate de miere. Astfel, mi-am asigurat produse apicole de cea mai buna calitate, cu care – in circa un an – m-am pus „pe picioare”. Am ajuns la varsta de 70 de ani si am o inima de cosmonaut, lucru demonstrat si de investigatiile medicale pe care le-am facut la Fundeni…
Vazand acele rezultate, am studiat cercetarile realizate in perioada 1975-1985, publicate in lucrarile de apiterapie in Romania, dar si observatiile cercetatorilor germani si francezi in domeniul apiterapiei. Documentat si cu stupina la dispozitie, am cautat sa aplic in practica tot ceea ce am citit. Faceam fel de fel de combinatii, pe care le dadeam la cunoscuti, sa le incerce. Toti erau plini de energie, imi spuneau ca se simt bine, dar nu aveam nici o vindecare concreta, care sa ateste proprietatile terapeutice ale combinatiilor obtinute. Insa o intamplare mi-a dat imboldul de care aveam nevoie. A venit la mine o doamna care s-a plans ca are copilul bolnav – avea o afectiune hepatica si medicul curant i-a prescris tratament cu cortizon. Fiind asistenta medicala, ea nu a fost de acord sa-i dea cortizon – cunoscand efectele secundare ale acestei substante – si m-a rugat sa-i dau pastura. Ca sa scoti pastura din stup este un sacrilegiu! Dar cum femeia era disperata, i-am dat un kilogram de pastura. Dupa ce copilul a consumat-o, i-a facut analizele, care au aratat vindecarea si regenerarea completa a ficatului.
Observand acest miracol produs numai cu pastura, am cautat sa o obtin, dar fara sa scot din stup hrana albinelor, pentru a nu le distruge. Dupa numeroase „experiente”, am obtinut produsul Apisan Forte, pe care il dadeam prietenilor, cunostintelor, iar toti se simteau foarte bine. Dupa 1989, cand a intervenit treaba cu brevetele, sub indrumarea si consilierea d-lui dr. Octavian Popescu, am brevetat produsul si am obtinut aprobarea Ministerului Sanatatii pentru punerea pe piata ca supliment alimentar. Ulterior, m-am prezentat la numeroase saloane de inventii la Geneva, Bruxelles si Bucuresti si am luat medalia de aur la toate. Asociatia Inventatorilor din Hong Kong mi-a oferit la Geneva cupa pentru cea mai buna inventie a anului 2008!

Secretul succesului: acizii nucleici naturali

– Pe adresa redactiei sosesc multe scrisori de la oameni care vor sa va multumeasca pentru rezultatele obtinute in tratamentul bolilor de care sufereau. Cum functioneaza Apisan Forte, de se obtin vindecari in atatea afectiuni?

– Eu am plecat de la doua constatari, in crearea acestui produs. Una a cercetatorului german Sigmund Schmidt, specialist in tratarea cancerului, care preciza in lucrarea sa: „Facand apel la cunostintele generale despre codificarea informatiei genetice, stim ca in celulele germinale ale organismului nostru purtatorii ereditatii – acizii nucleici – contin informatii exacte nu numai despre planul de constructie al corpului nostru, ci si instructiuni pentru intreaga viata, planul de activitate al celor peste 200 de bilioane de celule, informatii exacte de lucru pentru toate organele si celulele. Pe masura ce omul inainteaza in varsta, din ce in ce mai frecvent survin greseli in transcrierea cu acizi nucleici a informatiei, putand aparea afectiuni la nivelul celulelor si organelor”.
Regretatul profesor universitar V. I. Chiricuta, al carui nume il poarta Spitalul Oncologic de la Cluj, afirma: „Bogatul continut in acizi nucleici al unui produs imprima un impuls favorabil in generarea normala a celulelor, impiedicand sau cel putin intarziind continuarea distrugerii cifrului genetic cuprins in moleculele de acizi nucleici”. Coreland aceste informatii, am zis ca produsele apicole, care contin acizi nucleici in cantitate mare pot sa faca bine sanatatii. Si am cautat ca din mediul natural, respectiv din stup, acizii nucleici sa ajunga la pacient nu pe o cale industriala, ci pe una manufacturiera, care sa nu le afecteze calitatile tamaduitoare: fara incalzire, fara agitare, fara adaugare de substante. Chiar daca pentru obtinerea Apisan-ului munca este mai grea, materia prima nu se denatureaza cu nimic si se pastreaza calitatea integrala a ingredientelor naturale din componenta.
Prin urmare, Apisan Forte rezolva aceasta gama mare de boli datorita faptului ca are un continut foarte bogat in acizi nucleici naturali care, odata ingerati, ajung la celulele cu deficit si cauta sa restabileasca echilibrul in organism. Odata cu inaintarea in varsta, acest deficit de acizi nucleici este din ce in ce mai mare si apar anumite celule, intr-un anumit loc unde nu ajung acesti acizi nucleici, care se dezvolta anarhic si rezulta un dezastru: boli organice cronice, cancere si alte afectiuni pentru care nu exista tratament. Iata de ce Apisan Forte poate fi consumat si preventiv, dupa varsta de 30-40 de ani!
Cu ajutorul Apisan Forte se poate realiza o reintinerire generala a celulelor si a organelor. Daca cineva consuma in mod regulat Apisan Forte, timp de sapte ani, celulele se pot regenera in totalitate, iar daca un organ este bolnav, el incepe sa functioneze din nou la parametrii optimi. Am intalnit o situatie dramatica: un tanar suferea de leucemie acuta, medicii nostri dadeau neputinciosi din umeri, pentru ca la vremea aceea transplantul medular era abia la inceput in Romania… Era, practic, condamnat la moarte! A luat continuu Apisan, iar intre timp a terminat facultatea, s-a casatorit, a devenit tata…

Alimentatie corecta si automasaj

– Pe langa Apisan Forte, ce mai contine tratamentul pe care-l recomandati?

– Foarte importanta in cadrul curei pe care o recomand este dieta alimentara. De la Valeriu Popa am invatat ca un om sanatos are nevoie de toate alimentele, pentru a-si asigura necesarul de vitamine, minerale, proteine si alte substante pe care organismul le proceseaza ca sa functioneze normal. Vegetarienii gresesc, pentru ca din cand in cand, trebuie sa mai mananci si grasimi, si carne, dar nu excesiv. Multi oameni se imbolnavesc de artroza pentru ca nu consuma grasimi, acestea stand la baza fabricarii lichidului sinovial, de care orice articulatie are nevoie. Si am intalnit multe astfel de persoane, care au ajuns in pragul operatiei la genunchi si la sold. La recomandarea mea, cum au inceput sa manance ce trebuia, nu s-a mai impus operatia…
Astfel, la persoanele bolnave, alimentele se impart in doua, in functie de afectiunea de care sufera. Avem o lista de alimente recomandate – cele care au aceeasi vibratie ca si organul bolnav – si o lista cu alimente interzise, adica cele cu vibratie contrara. Aceasta alimentatie ajuta omul sa se faca bine; usureaza efortul organismului in procesarea alimentelor, lasandu-l sa-si directioneze resursele spre procesele de autovindecare.
Automasajul este si el recomandat, in functie de boli. Fiecare afectiune se poate ameliora sau trata masand zonele reflexogene corespunzatoare organului afectat. Eu am invatat reflexoterapia in baza unor planse primite de la Valeriu Popa. Cu timpul, am facut o analogie intre maini si talpi, astfel ca in prezent masez mainile cu aceleasi rezultate ca si reflexoterapia picioarelor. Exista puncte de reflexoterapie si la maini, ca si la picior. Daca am in fata zece doamne din care doua au cancer (una la sanul drept, una la cel stang – de exemplu), numai atingand mainile acestor femei pot sa recunosc bolnavele si chiar localizarea cancerului. Prefer sa invat pacientul sa se maseze singur; daca bolnavul este paralizat, trebuie sa fie masat de rude apropiate, pentru ca aici conteaza foarte mult campul energetic. Bioenergia are compatibilitati, este ca si grupele sanguine. Daca dai de un bioenergetician a carui energie nu este compatibila cu a ta, iti poate face mai mult rau. Din fericire, ei stiu acest lucru si te pot indruma spre alt terapeut!

Regimul Boli Grave 1 si terapia mentala

Apoi, in cazul bolilor grave (cancere, leucemii, boli autoimune etc.) recomand – cand bolnavul are suficiente resurse fizice sa lupte cu afectiunea sa – regimul Boli Grave 1, al regretatului Valeriu Popa. Cura combinata trebuie urmata o perioada de 42 de zile si include numai cruditati. In plus, se fac doua clisme pe zi, iar femeile mai fac si doua spalaturi vaginale. Acest tratament trebuie urmat intocmai, altfel devine nociv. Daca nu se fac clisme si spalaturi vaginale, toxinele nu se pot elimina; se acumuleaza in intestine si sunt reintroduse in organism prin mecanismele sanguine de absorbtie de la nivelul colonului, afectand si mai mult bolnavul.
De asemenea, terapia mentala este foarte importanta in tratament, pentru ca trebuie sa avem in vedere si modul in care gandim. Daca ne inducem permanent ganduri pozitive, in final, creierul nostru va receptiona acest mesaj si se produce un miracol. Trebuie indus in special gandul de vindecare: „Ma voi face bine, ma voi simti mai bine, voi fi din nou sanatos!”. Si rugaciunile sincere, facute din inima si cu mare speranta in Dumnezeu, fac minuni in orice boala!

– Cata vreme trebuie urmat un astfel de tratament, pana la obtinerea unor rezultate vizibile?

– De regula, in circa sase luni se vad rezultate concrete, care pot fi atestate prin analize medicale de laborator. Dar imbunatatirile in starea generala a pacientului, combaterea durerilor si a unor manifestari simptomatice ale afectiunii de care sufera sunt simtite imediat, dupa numai cateva zile.
Pentru cancer normal, degenerescenta maculara, constipatie, boli de plamani, boli de ficat, hepatite, ciroze, sase luni sunt suficiente, in care se administreaza Apisan, de la o cantitate de trei linguri pe zi la inceput, pana la o singura lingura dupa trei luni.

– In ce afectiuni a dat cele mai bune rezultate?

– Apisan Forte are rezultate pozitive in orice afectiune, pentru ca actioneaza asupra mecanismelor de autovindecare, prin regenerarea celulara. Fara a face studii de laborator si analize clinice comparative (persoanele bolnave au auzit de el si l-au luat ca ultima speranta, atunci cand medicii nu le mai dadeau nici o sansa!), Apisan si-a dovedit utilitatea in tratarea unei multitudini de boli grave: toate tipurile de cancer, cu sau fara metastaze (inclusiv cancerul pulmonar), scleroza in placi, tetrapareza spastica, SIDA, boli cardiace severe, boli renale (eliminarea calculilor renali, retentie de urina), boli hepatice (ciroze, hepatite), boli pulmonare (TBC), epilepsie, afectiuni oculare (miopie, degenerescenta maculara), encefalopatie infantila, Miastenia Gravis. La unele boli am obtinut succese terapeutice in premiera, respectiv toxoplasmoza si borelioza.

Rezultate foarte bune au avut si bolnavii care sufereau de reumatism, infectii in organism, boli de circulatie (artrita, arterita obliteranta), anemie, deficit de iod, gripa, hemoroizi, boli de piele (acnee, urticarie), boli autoimune (psoriazis, lupus eritematos si tuberculos, vitiligo), insomnie, viermi intestinali, paralizie, pareze, malarie, noduli, dementa senila (Alzheimer), Zona Zoster, alergii, astm, bronsita, bronsita astmatica, guta, artroza, gonartroza, constipatie, ciocuri pe coloana, monturi, osteoporoza, boala oaselor de sticla, otita, boli ginecologice (dereglari menstruale, insuficienta ovariana, mastoza, fibrom uterin, rani pe colul uterin, endometrioza), boli dermato-venerice (gonoree, sifilis).

Am avut cazuri cu toate aceste boli si le-am rezolvat. De asemenea, un rol deosebit de important al produsului Apisan Forte se observa in curatarea sangelui, reglarea activitatii hormonale si intarirea sistemului imunitar.